Themamiddag: Communicatie

In veel steden bruist het van de nieuwe ideeën en initiatieven. De afgelopen maanden hielden we ons bezig met de organisatorische en financiële basis daarvan. Nu gaan we een stap verder: hoe draag je jouw idee het beste uit? Hoe bereik je er anderen mee? Welke communicatiestrategie gebruik jij? Op deze bijeenkomst ga je in workshops aan de slag met onder andere:

  • Pitchtraining
  • Digitale strategie (social media, website)
  • Marketing en PR
  • Laat je project in een beeld vangen

Om je goed te kunnen helpen, vragen we je uiterlijk 4 maart online aan te melden. Wie het eerst komt, wordt het eerst geplaatst (voor sommige workshops geldt een gelimiteerd aantal plaatsen).

Aanwezig deze middag zijn

13bb15f

John Weich
John is auteur van het boek auteur van ‘Storytelling on Steroids’. In dit boek verklaart hij de revival van ‘het verhaal’ binnen de technologische revolutie. In zijn boek gaat Weich op zoek naar iconische brands en culturele bewegingen die hebben bijgedragen aan de triomf van storytelling.

Met zijn bedrijf Monumental Propaganda werkt John voor talloze grote bedrijven als Heineken en Océ maar ook voor kleinere zoals Moyee Coffee. Daarnaast schrijft hij columns voor Wallpaper*.

mourad

Mourad Saber
Oprichter van GR8THINGS, een collectief van 25 freelancers waarmee opdrachten worden uitgevoerd voor bedrijven: van image branding tot nieuwe huisstijlen ontwerpen, marketing-uitingen en producten lanceren. Ook lanceren ze om de drie à zes maanden onze eigen concepten met vaak een maatschappelijke component, zoals Qare, Tastees of Business4Bees. Uitgebreid interview met Mourad is hier te lezen.

G9rN015d

Nathalie Mangelaars
Nathalie is Elevator Pitch Specialist bij Pitch Queen. Als trainer is ze enthousiasmerend, kritisch en resultaatgericht. Daarnaast organiseert ze het NK Pitchen.

Nathalie heeft een droom: Nederland moet in 2020 het land zijn met de beste pitches!

5138040_12276146_f

Koen Hogewoning
Koen is designer, art-director, illustrator. Met zijn bedrijf Kapitein Koen geeft hij vorm, denkt hij breed, droomt hij groot en maakt hij plezier. Zijn werk is hier te vinden.

Praktische informatie

  • Donderdagmiddag 10 maart 2016
  • Start 12:00 uur
  • Einde 18:00 uur, aansluitend netwerkborrel
  • BlueCity010, Maasboulevard 100, Rotterdam